entrar a la botiga

recuperar la contrasenya

Seguiu-nos a Facebook

 

SISTEMES D'ENVIAMENT - ESPANYA
La tramesa es farà per correu certificat  en las següents modalitats:

- Comandes a partir de +75 € , l'enviament serà gratuït per al client.

 

- Tarifa única d'enviament Certificat: 5,90 €.

 - Agència de transports SEUR o similar.: 6,90 €

 DEVOLUCIÓ D'UN PRODUCTE 

Els PRODUCTES que oferim a la nostra botiga estan EN BON ESTAT D’ÚS. Oferir la màxima qualitat i la millor garantia és el nostre compromís amb els nostres clients. Si per qualsevol motiu no quedeu satisfets amb la vostra comanda, teniu un termini de 7 dies feiners, comptats des de la data d’entrega de la comanda, per retornar-la. (Segons l’art. 44 de la Llei 7/1996 d’ordenació del comerç minorista, de 15 de gener, modificada per la Llei 47/2002, de 19 de desembre)

 

Les despeses d’enviament i recollida en cas de devolució seran a compte del client. Per realitzar una devolució, el producte ha d’estar en perfectes condicions. No s’abonarà cap article que no ens arribi en perfectes condicions d’estat. Un cop rebuda la mercaderia a les nostres dependències, prèvia la comprovació del seu estat, es procedirà al reintegrament del seu import, d’acord amb la modalitat de pagament realitzada pel client. En qualsevol cas, s’admetrà la devolució del productes defectuosos i trameses errònies i serà UNIK.CAT, sl qui es farà càrrec de les despeses d’enviament, sempre que el client comuniqui aquesta circumstància en el termini de set (7) dies, comptats des de la data de recepció de la tramesa. Per fer la vostra devolució, envieu-nos prèviament un e-mail explicant-ne les causes a: info@unik.cat

TERMINIS de lliurament

 

El termini d’entrega dependrà de la disponibilitat dels productes sol•licitats i de la província o país cap on es faci l’enviament; en qualsevol cas comença a comptar en el moment que UNIK.CAT rep l’import de la comanda. L’entrega de qualsevol dels productes objecte de compravenda a l’empara de les presents condicions generals, està subjecta al pla de disponibilitat de UNIK.CAT que posarà el màxim esforç a fi d’efectuar els lliuraments en la data prevista, oferta o confirmada. No obstant això, UNIK.CAT no adquirirà cap responsabilitat per errors en el compliment de les dates per causes que li siguin alienes.