entrar a la botiga

recuperar la contrasenya

Seguiu-nos a Facebook

Ampolla lámpara DECOR MUSIC

Lámpara gravada

Nou producte

PRECIÓS LLUM "DECOR MUSIC"---"ESMERIL.LADA/GRAVADA I PINTADA . UN ESPAI D'INTIMITAT I RELAXACIÓ, O SIMPLEMENT PER RESSALTAR LA DECORACIÓ DE L'ENTORN.CREU UNA ATMOSFERA ESPECIAL PER A LA SEVA TAULA O ESPAI AMB AQUESTA AMPOLLA AMB IMATGES GRAVADES, CREACIÓ D'ENTORN DELICAT I SENSUAL .

Meds.30 x 6 cm aprox. (alt x ample)

Els dibuixos són gravats pel sistema de DOLL DE SORRA i aquests són inalterables al microndas o lavavajillas.no làser, ni pasta a l'àcid.

L'avantatge d'aquest sistema enfront dels altres resideix en una major profunditat de gravat, perdurant més enfront de rentats convencionals.

Color GRAVAT : Negre, pintura epoxiinalterable.

Il·luminació Multicolor per leds-bateria 2 uds.tipus botó (inclosa), amb interruptor on/*off -No ve muntada.(fàcil muntatge).

Més detalls

Més informació

Original i preciosa lámpara/*bottle.

Lliurament:5-7 dies aprox., i.al fet que no tenim estoc i es realitza conforme van entrant les comandes per rigorós ordre.

PERSONALITZI ELS SEUS ESDEVENIMENTS, RESTAURANT...i sorprengui als seus amics o clients amb una forma original de presentar la seva taula.Disposem de multitud d'idees per personalitzar el seu logo de forma original.Consulti la viabilitat del seu projecte cridant al 93 4501030 i gustosament li informarem.